ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народна медицина при бучка в гърдата

По 1 с. л. от билките жълт кантарион, невен и бял равнец врят в 600 г вода 5 мин. Пие се по 100 г отвара, подсладена с мед, 4-5 пъти дневно преди ядене. Мястото на бучката се маже с разтвор от 30 г пчелен клей и 100 г чист спирт. Мазането, с лека разтривка, се прави сутрин и вечер.

Естествена хума се начуква и залива с малко вода. Като се размекне,се размесва. Добавя се 1 до 3 с. л. винен (чист) оцет (количеството на хумата и оцета да е според големината на гърдата). Гъстата каша се разстила на дебелина 2 см върху парче плат, колкото да покрие 1/3от гърдата. Отгоре се слага найлон и върху него сутиен, за да придържа. Прави се вечер и сутрин се сваля. Като се освежи хумата с вода и оцет, може да се ползва до 3 пъти. Процедурата се изпълнява до отстраняването на бучката.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Народна медицина при бучка в гърдата

  1. yanabran каза:

    Билките са хубаво нещо, но не може да се разчита натях трябва си лекар, който да те консултира. Има вече нови методи, които не са хирургични, ако толкова е голям страха от операция. Моя приятелка се лекуваше с този нов метод – Ехотерапия, базиран на ултразвука в болница Света София в град София. Тя остана доста доволна, защото се възстанови бързо, а фиброаденомата намаля съвсем скоро. Цялата процедура преминава амбулаторно в рамките на 1 час и половина, като предимствата са, че няма белези и не е необходимо да се хоспитализира човек и да се използва каквато и да е упойка. Намерих им страницата на facebook, където може да получиш повече информация за този метод http://www.facebook.com/pages/Theraclion/303792825050 или да се свържете със самата болница

  2. dessyslava каза:

    за какви бучки става въпрос? аз съм оперирана преди 3 дни от фиброаденом и много бих искала да опитам с билки за профилактика за последващо появяване…бихте ли ми писали дали това е подходящо..?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *