Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение на артрит – само с една инжекция?

Учени създадоха медикамент на основата на модифициран белтък, който буквално пренасища  имунната система и гарантира дълговременен ефект в лечението на ревматоидния артрит.

artritЕдна доза от лекарството гарантира пренастройка на имунната система у пациенти с ревматоиден артрит, уверява medikforum.ru. Въпросният белтък е “моделиран” по подобие на собствените защитни средства – аналогични на него могат да бъдат открити в ставите на артритно болен човек. Те са доказателство, че организмът се опитва да се справи със заболяването, но това не се случва заради недостатъчното им количество. Новото лекарство набавя количеството и терапевтичният ефект може да бъде постигнат.
Белтъкът-чудо, който организира имуноглобулините в организма, е надежда за милиони жертви на ревматоидния артрит по света. Тези страдалци изпитват адски болки, достигат до инвалидност, губят работата си и дотягат на близките си. В Кралския колеж в Лондон и в една британска клиника вече са започнали първите изследвания на новото белтъчно лекарство върху хора. 50 доброволци са разделени на две групи – едната ще получава от новия препарат, а другата – плацебо.
Авторите на авангардната разработка твърдят, че бързият отговор на организма е блокиране на възпалителните процеси в ставите. За пренастройка на имунната система и атака в болните зони е достатъчна само една единствена инжекция, която гарантира продължителен терапевтичен ефект.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лечение на артрит – само с една инжекция?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *