Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вместо липосукция – напитка с колаген!

Човечеството продължава да затлъстява – въпреки работата на не една пропагандна машина и лозунгите за здравословен живот.

tolstПродължават и усилията на различни специалисти да намерят технология на отслабването, която да е резултатна, евтина и лесна за приложение. Минава времето на липосукциите, твърдят от medikforum.ru. Вместо тях се прилагат способи, от които може свят да ти се завие. Има клиники, които призовават наедрелите човеци да стопят мазнините си чрез замразяване, а други пък уверяват, че – напротив – мазнините трябва да се нагряват и топят. Топенето е възможно също чрез ултразвук или радиовълни. Последен писък е пиенето на различни сиропи, които променят химията на тялото и карат организма ни сам да се справя с излишните натрупвания.
Като препарат с подобно действие рускоезичните сайтове сочат Biosculpt. Той е композиция от много съставки, която е в течно състояние. Определена доза се пие вечер преди лягане; гарантираното отслабване е 400 грама на седмица.
Какво съдържа коктейлът? Витамини В5, В6, хидролизиран колаген, фруктоза, коензим, бета каротин, соев лецитин, магнезий, аскорбил фосфат, лимонена киселина, плодови екстракти. В състава няма захар, животински протеини, лактоза, нишесте и изкуствени оцветители. Разбира се – пропорциите са тайна на производителя. Идеята е колагенът, в съдействие с останалите ингредиенти, да стимулира синтеза на аминокиселини и именно в този процес, нуждаещ се от енергия, да бъдат трансформирани натрупванията.
Вълшебствата на продукта впрочем могат да се окажат и въздух под налягане, както вече се е случвало с други прехвалени средства. Препоръчва се приложението му да бъде комбинирано с определена диета и спорт. Иди разбери кое точно е важното нещо, довело до редукция на теглото!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *