ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С ябълков оцет отслабването е по-лесно и сигурно

В народната медицина за детоксикация често се прилага сок от лимон и ябълков оцет

ябълков оцет

Любопитното тук е, че лимонът и оцетът въпреки киселия си вкус създават алкална среда в тялото ни.

Супена лъжица оцет се разтваря в чаша топла вода и се изпива сутрин на гладно, ако не се оплаквате от стомашни проблеми. Оцетът съдържа пектин и провитамин А, което обяснява свойството му за лечение на затлъстяване и разграждане на мазнините и въглехидратите, да потиска апетита и желанието за нещо сладко, да чисти тялото и да го тонизира, пише вестник „Всичко за дома“.

При избора на ябълков оцет четете внимателно етикета. В състава му не бива да има никакви добавки. Истинският ябълков оцет е с тъмен цвят и може да е леко мътен. Не е трудно да си го приготвите и сами.

Със същия разтвор на оцет и вода може да плакнете гърлото си веднъж на всеки час при ангина, грип, кашлица. Той заздравява венците и разтваря зъбната плака.

При анемия лечителите също препоръчват натуралния оцет, защото съдържа желязо, фолиева киселина и витамин В12.

Прилага се при артрит, бъбречно-каменна болест и при висок холестерол.

Ако сте уморени, разтворете 2 ч. л. оцет в чаша вода и разтрийте цялото тяло. Краката масажирайте в посока отдолу нагоре. При разширени вени го използвайте и сутрин, и вечер. Ябълковият оцет подобрява циркулацията на кръвта в капилярите и унищожава бактериите, пише вестник „Всичко за дома“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *