Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Електромагнитните вълни са вредни за нашето здраве!

Ограничете разговорите по мобилните телефони и часовете прекарани пред компютъра

електромагнитни вълни

• Много положително се отразяват на изчистването на енергетичното поле на помещението, в което работят компютри, всевъзможни изкуствени водоеми – фонтанчета, ручейчета и други устройства. Движещата се вода неутрализира негативното излъчване на компютъра и подобрява психоемоционалното състояние на човека. Препоръчително е след работа редовно да вземате душ или други водни процедури.

• Не забравяйте и за правилното хранене. На ден поемайте не по-малко от 2 л течности. Работещите на компютър обезателно трябва изпиват една чаша сок от слива или праскова дневно, минимум една чаша айран, много полезен е чаят с лимон и мед.

Всеки ден е добре да се изяжда по една ябълка и един морков. Овесената каша също е чудесно средство за защита от излъчването на компютрите. Тя трябва да заема подобаващо място в менюто ни. Много добър изчистващ и оздравителен ефект има киселото зеле.

• Да не забравяме и такова просто средство като варта. Тя трябва да се сипе в кибритена кутийка и да се остави отворена зад монитора, на разстояние 5 см от задната му стена. Варта се сменя веднъж на три месеца, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *