ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Гимнастиката в леглото ни прави по-стройни и по-свежи

Сексът не само се грижи за нашето здраве, но е виновен и за добрия ни външен вид

Шведски учени са доказали, че редовният секс и удоволствието от него ускоряват заздравяването на раните. Те наранили лапите на лабораторни мишки, а после им инжектирали окцитоцин за полова възбуда. Раните им заздравели два пъти по-бързо от обикновено.

Сексът се отразява добре на фигурата и на кожата. Дори при средна продължителност на половия акт 4,5 минути тялото изгаря толкова калории, колкото при 15-минутен джогинг. Сексът повишава нивото на естроген в кръвта на жените, който прави косата им блестяща, а кожата – еластична.

Не пропускайте ласките и прегръдките. По тялото ни има над 5 милиона рецептори, които при докосване изпращат импулси в кората на главния мозък, а оттам в хипоталамуса и стимулират производството на пролактин – потискащ агресията, и ендорфин – премахващ стреса, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *