БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Свети Мина от Обрадовския манастир помага на самотните и болните от рак

Иконата на света Богородица е дарила бездетни семейства с рожби

Или поне това разказват свещениците от храма, който се намира на около осем километра от София. Обрадовкия манастир е построен в покрайнините на квартал Бенковски. Хората разказват, че не едно и две чудеса са се случили тук. Монасите са благодарни, че мълвата за иконата, която лекува болни е върнала хората в храма.

Стопаните на манастира посрещат всеки и дават успокоение на нуждаещите се. Те не пропускат да споменат, че прилежно записват всяко чудо и всяко изцеление, което се случва благодарение на иконата на св. Мина. Според монасите, горещите молитви, отправени към светията, могат да излекуват дори рак.

Освен на болните, свети Мина помага и на самотните. И най-вече на жените. Те идват от всички краища на България и отправят своите молитви, с които молят светията да ги дари със сполучлив брак и послушно детенце. Хората в расо казват на всеки, дошъл да получи помощ от иконата, че единствено силната вяра е в състояние да помогне на онези, които имат някакъв здравословен проблем.

За какво помага свети Мина?

Всеизвестно е, че светия египетски воин закриля малките деца и болните. Майките молят свети Мина да се застъпи за детето им и да бъде излекувано. В която и българска църква да влезете, който и свещеник да разпитате, все ще научите поне една история на изцелени хора или на такива, попаднали в голяма беда.

Свети Мина закриля семейството и онеправданите. Но най-вече той се грижи за онези, които изпитват някаква болка.

B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха
B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *