Рак на мозъка не изплаши Шерил Кроу

Преди известно време певицата сама съобщи, че има рак на мозък

Шерил Кроу е научила лошата диагноза през есента на 2011. Като всеки човек в това положение, тя решила да я запази в тайна. В началото дори не казала на най-близките си, защото не искала да ги притеснява. Неприятното в случая е, че шест години преди да разбере за рака на мозъка, певицата успя да се справи с рак на гърдата. Този двоен удар депресирал красивата изпълнителка, но само за малко. Тя вече знаела, че при борбата с туморите не бива да има отпускане.

През първите няколко месеца тя не знаела къде се намира и била буквално ужасена от перспективата да си отиде от този свят толкова рано. Шерил Кроу започнала да има съмнения за здравословното си състояние след като няколко пъти забравила текстовете на песните си, докато била на концерт.

„Бях толкова притеснена за паметта си, че реших да отида се изследвам. Направих си изследване с ядрено-магнитен резонанс и тогава разбрах, че имам тумор в мозъка“, разкри тя.

Към днешна дата певицата е здрава, защото туморът се оказал доброкачествен. 50-годишната певица разбрала, след операцията, която премахнала тумора трябва да бъде много внимателна към здравето си. Въпреки това тя била заредена с оптимизъм. След като преминали всички етапи на лечението, Шерил Клоу се включила активно в борбата срещу прекомерната употреба на мобилните телефони. Според лекарите, които я излекували именно това е била една от причините за тумора. А и самата певица призна, че още в началото, когато мобилната комуникация не била толкова популярна, тя често прекалявала с разговорите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *