ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кожата на Камерън Диас още е в пубертета

Красивата и вечно усмихната актриса продължава да се бори с акнето

Колкото и каквито грижи да полага за кожата си, Камерън не може да се отърве от досадните пъпки. В определени периоди от месеца кожата на красавицата е толкова раздразнена, че какъвто и грим да сложи, нищо не може да скри зачервените мехурчета. Понякога се получава така, че тежкият сценичен грим запушва порите и причинява по-голени увреждания.

В такива моменти Камерън Диас не иска да се погледне в огледалото. Повечето тийнейджъри, които имат същия проблем си мислят, че редовният секс може да им помогне. Уви, това не е така и самата актриса се е убедила, че упражненията в кревата не й помагат да се отърве от пъпките. Акнето често е причинено от хормонални промени. Преди да отидат в козметичния салон, младите момичета и момчета трябва да посетят лекар-специалист. И ако акнето е много упорито, специалистите трябва да са поне два.

Лечението на акнето обикновено е дълго и упорито. Необходимо е голямо постоянство. Към днешна дата Камерън Диас се лекува при същият лекар, който е успял да избави от пъпките и колежката й Дрю Баримор.

Лекарите в момента третират с препарати актрисата. Работят и по обмяната на веществата. Освен това Камерън си е изградила специален режим. Тя мие лицето си само веднъж на ден с дестилирана вода. С антибактериални кърпички избърсва всичко наоколо, като започва от дръжката на вратата, през която трябва да мине. Козметиката, която ползва се изработва специално за нея, а подходящият хранителен режим внася така необходимият баланс.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *