Преумора стопи красивото тяло на Анджелина Джоли

Клюкари „разболяха“ талантливата актриса от хепатит С

Преди около два месеца американски таблоид разпространи ужасната новина, че половинката на Брад Пит е болна от хепатит С и за да оцелее ще трябва да й се трансплантира нов черен дроб. Клюката изправи на нокти половината свят, защото Анджелина Джоли и нейното семейство са любимци на милиони хора по тази земя. Невярната новина предизвика множество коментари и съчувствени реплики в социалните мрежи.

Публикацията се позовава на близък на семейството на Анджелина и Брад, който казва, че през последните месеци Джоли е отслабнала до неузнаваемост, често изпитвала умора, нямала апетит и дори припаднала няколко пъти. Пак според изданието това била и главната причина да се отложи сватбата, която половината свят чака с нетърпение от август насам.
Според Брад Пит влошеното здраве на Аджелина било следствие от натрупания стрес. National Enquirer твърди, че Джоли е прихванала смъртоносния вирус през младите си и бурни години, когато употребата на наркотици не й е била чужда.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *