Паркинсонът не отказа Майкъл Джей Фокс

Въпреки тежката диагноза, Майкъл Джей Фокс ще застане пред камерата

Почти 10 години след като се отказа от киното заради заболяването си, звездата от трилогията „Завръщане в бъдещето“ ще демонстрира отново актьорския си талант.

Причината за това решение е телевизионен сериал, който ще пресъздаде живота на любимият актьор. Майкъл Джей Фокс стана известен през 80-те години на миналия век, когато взе участие в няколко запомнящи се кинопродукции. Поредицата е предвидена да се развие в 22 епизода, а нисичкият актьор е обещал да даде всичко от себе си, за да бъде крайният резултат добър. Форматът ще бъде ситком, заснет с една камера в максимум няколко помещения. Фокс ще играе баща на три деца в Ню Йорк. Той ще трявба не само да се справи с предизвикателствата на живота, но и да се бори с болестта на Паркинсон – съвсем като самия Майкъл Джей Фокс.

„Безкрайно съм щастлив отново да ми бъде даден шанс за филм. При това ще работя с талантлив екип“, заяви 51-годишният актьор Фокс.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *