Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Каква е странната болест на Джордж Клуни?

Никой не иска да повярва, че любимецът на жените има някакъв сериозен здравословен проблем

Самият той признава, че болестта, от която страда не му позволява да създаде семейство. Причината най-вече била не страхът от олтара, а това, че Клуни не разполагал с кой знае колко време на тази земя и съвсем скоро ще умре.

Известният актьор е на мнение, че заради това не може и не трябва да има деца и семейство, които скоро да изостави. Причината да остане сам съвсем не била любовта му към свободата, даже напротив.

Проблемът на актьора бил, че заболяването му не е само едно. Клуни е болен от малария и пристъпите на тази ужасна болест се повтарят циклично. Той се разболял от малария преди около две години, когато е взел участие в хуманитарна мисия в Африка. Тогава 51-годишният актьор е бил в Судан в подкрепа на историческия референдум за независимост, пише вестник „Експрес“.

Доктор Рос разказа за болестта си за първи път в телевизионно предаване. Той сподели пред британския журналист Пиърс Морган, че така или иначе спазва всички лекарски предписания и редовно си пие лекарствата. Факт е, че до този момент Джордж Клуни не е почувствал подобрение.

Трябва да припомним също така, че още през 2006 г., по време на благотворително посещение в Дарфур на Клуни е поставена диагноза “малария”, но по-късно е бил диагностициран с инфекция на кръвта.

Маларията е опасна смъртоносна болест и се разпространява чрез ухапване от комари. Заболяването е придружено от анемия, втрисане, повишена температура.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *