Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Паркинсонова болест отказа от киното Боб Хоскинс

Прочутият актьор не се е предал, но неприятното заболяване му пречи да играе

Британският актьор Боб Хоскинс, познат от филма „Кой натопи заека Роджър“ сам сподели пред феновете и журналистите, че спира да се снима в киното. Главна причина е заболяването му от Паркинсон.

Неговият говорител каза, че Боб Хоскинс благодари на всички велики и страхотни хора, с които е работил през годините, както и на всички фенове, подкрепяли го през неговата прекрасна кариера. Новината за това беше разпространена първо в Лондон. Говорителят на актьора помоли журналистите да не се бъркат прекалено в личния му живот и да уважат правото му на свободно съществуване. Всички знаем колко неприятно заболяване е Паркинсоновата болест и затова молим да направите така, че господин Боб Хоскинс да се справи с болестта достойно, се казва още в изявлението.

Припомняме, че болестта на Паркинсон е неврологично заболяване. Не се лекува, а се работи само в насока овладяване на тремора. Напоследък прави впечатление, че Паркинсоновата болест поваля все по-млади хора. Допреди години от нея боледуваха преди много хора на около 60 години и малко по-нагоре.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *