Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пестеливите бикини разболяват

Най-чести са оплакванията от цистит при младите момичета

Гинеколозите предупреждават, че популярните и предпочитани от младите жени изрязани бикини тип стринг (прашка) дразнят интимните зони, като улесняват преминаването на бактерии от ануса към влагалището. Жените, страдащи от хроничен цистит, е по-добре да се откажат от сексапилното бельо.

Дамите около 40-те също трябва да са по-внимателни, тъй като с възрастта нивото на естрогена пада, Ph-баланса на вагиналната микрофлора се променя и се увеличава вероятността от възпаления. Прекалено стегнатите по-дълбоки бикини пък нарушават храносмилането, причиняват подуване на корема, особено ако се налага да сте по цял ден в седнало положение.

За да избегнете проблеми, купувайте си бикини от памук. Те позволяват на тялото да диша по-лесно. Избягвайте найлона и синтетичните дразнещи материи. Заложете на удобството и практичността. В специални случаи и когато предпочитате панталон пред пола, може да си позволите и стринг, пише вестник „всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *