Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Гроздови процедури за мазна кожа

Поверете здравето и красотата си на природата

Гроздето стяга разширените пори, тонизират и регенерира кожата. Към 1 с.л. намачкано грозде добавете 1/2 жълтък и овесено брашно. Сложете маската за 20 минути и изплакнете с отвара от липов цвят. Внимание!
Нанася се предварително почистено лице с настойка от липов цвят. След 7 минути, без да се измива лицето, се слага втори слой.

Ще стегнете разширените пори, като разбиете на пяна един белтък и прибавите 2 ч.л. гроздов сок. След 15 минути измийте с топла вода.

При мазна кожа може да слагате към домашните маски малко гроздова ракия

Подходяща процедура за чувствителната кожа е тонизиращо-почистваща-та маска. В съд с гроздов сок отбройте няколко капки кислородна вода и напоете парче марля в течността. Поставете я на лицето и след 20 минути изплакнете с топла вода, после нанесете витаминозен крем.

Маска чудо с подмладяващ ефект за всеки тип кожа ще си приготвите, като смесите по 60 мл гроздов сок и затоплено прясно мляко. Напоете парче марля и я поставете на лицето за 20 минути. После върху нея сложете затоплена хавлиена кърпа и след още 20 минути измийте и намажете кожата с хидратиращ крем.

За гроздов лосион смесете 200 мл пресен гроздов сок с по 1 с.л. затоплен на водна баня мед и готварска сол. Разбъркайте продуктите и долейте 100 мл водка. Минете лицето, предварително почистено, с памучен тампон, напоен с гроздовия лосион.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *