Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Здравец и индрише церят хемороиди

Какво помага при хемороиди?

Нарязват се на ситно по една шепа листа от здравец и от индрише, предварително измити добре и се пържат в 100 г свинска мас, докато станат кехлибарено жълти.

хемороиди
Индришето помага при хемороиди

Едва тогава се прибавя и 50 г пчелен восък. След като и той се стопи, сместа се оставя да престои 24 часа.

Прецежда се през тензух и с така получения крем се маже анусът,след като предварително се измива и подсушава. Добре е това да се прави вечер. След един-два сеанса кървенето спира, но лечението продължава, докато хемороидите изчезнат напълно.

Най-ефикасно средство е чрез прилагането на двупроцентовия ментолов вазелин. След изхождане се прави тоалет с топла вода и сапун. Подсушава се.

След това се намазнява един от пръстите (показателят) на дясната ръка с ментоловия вазелин.

Внимателно с него се прибират изпъкналите възелчета, които са стиснати от кръглия мускул на ануса. Отвън навътре едно по едно тези възелчета са прибрани.

После отново се взема на пръста около 1 см от тубата с вазелина и с въртене на пръста по вътрешната повърхност на правото черво на 4-6 см дълбочина се разпъва леко тази малка кухина.

По този начин вазелинът се втрива по-добре в лигавицата и на напъханите отвън навътре възелчета им се предоставя възможност да заемат същото място, откъдето при напън са избутани навън.

крем ректостоп
Крем Ректостоп – за подпомагане при хемороиди

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *