Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Избелват се само здравите зъби

Завършвайте храненето с ябълка, която има почистващо действие и заздравява венците. Не използвайте сода бикарбонат вкъщи

Дори и да постигнете по-светъл нюанс, ако пушите, ефектът ще трае най-много месец. След избелване е наложително да се сменят и пломбите поне на предните зъби, защото техният цвят не се поддава на промяна.

Хубаво е поне няколко часа да не приемате храна, ако сте избелили зъбите си при зъболекар. Освен това поне няколко дни избягвайте да хапвате ястия, които имат различна температура. Те не трябва да са нито много топли, нито много студени. Мийте зъбите си само вечер и не дъвчете дъвка.

Ето и един съвет – след храна или напитка, съдържащи киселина, изплакнете зъбите с вода или ги измийте най-малко след един час, защото от киселината емайлът омеква. Или пък завършвайте храненето с ябълка, която има и почистващо, и избелващо действие. Поради високо си съдържание на вода плодът разрежда ефекта на захарите и стимулира производството на слюнка, която постоянно „мие“ зъбите и ги снабдява с калций, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *