Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Шестото чувство може да ни разболее

Самовнушението не само лекува, но и разболява

Има схващане, според което хората могат да общуват помежду си не само вербално, но и благодарение на шестото си чувство. По този начин ние можем не само да предаваме информация, но и да си въздействаме.

Всички знаем как работи внушението. Ако много силно повярваме в нещо, то може да се сбъдне. Примери колкото искате – достатъчно е да отидете на лекар и той да ви каже, че сте болни. Няма начин да не му повярвате, ако не сте отишли на друг специалист, който да отхвърли това твърдение. Има и хора, които оздравяват само ако им дадеш някакво хапче и им кажеш, че то ще ги излекува. Това е т.н. плацебо ефект.

И ако примерите до тук са положителни, можем да цитираме и не малко отрицателни такива. Става въпрос за уроките и проклятията, за вярата, че животът ви не върви, защото имате направена магия или нещо подобно. Представителите на традиционната психология смятат, че уроките не са нищо друго, освен обикновено самовнушение и влияят само върху онези, които вярват в тях и знаят, че им е било оказано подобно въздействие.

Възможността за предаване на заповеди на организма на енергоинформационно ниво е известна от векове на жреците на африканските култове. Кой не е чувал разказите за престъпници, загинали по заповед на магьосника? Всъщност в много диви племена и до днес съществуват масови ритуали, по време на които всички членове на племето заедно с шамана мислено се съсредоточават и изпращат на осъдения на смърт импулс за унищожение. И колкото и невероятно да звучи, човекът действително умира.

Затова е добре да се замислим ние какви сигнали изпращаме на хората около нас. Защото както всички ние добре знае – всичко се връща.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *