Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Магнитни наколенки помагат при артрит и артроза

Артрозите представляват поражения на ставите, образували се в резултат на продължително натоварване

Това заболяване се характеризира с нарушена дейност на ставите.

Артритите са възпаления на ставите, чиято причина са травми и различни инфекциозни заболявания. Артритите по-често поразяват големите стави, докато артрозите увреждат малките стави. За тези заболявания са характерни слаба подвижност (несвиваемост) на ставите, особено сутрин, болки при движение, деформация.

Заболяванията могат да се лекуват с помощта на лечебна физкултура (за да се разработят поразените стави и да се подобри кръвоснабдяването), масаж както с противовъзпалителни средства (от типа на апизатрон с пчелна отрова, випросал, съдържащ змийска отрова), така и с етерични масла, вани, компреси, микстури от лечебни билки и магнитни наколенки.

За масаж при артрити и артрози може да се използва смес от масло от джинджифил, майорана, черен пипер (по 1 – 2 капки) или масло от лавандула, хвойна, розмарин и евкалипт (също по 1 – 2 капки).

Ефективни са ваните с добавени сгряващи и обезболяващи масла (по 1 капка масло от
джинджифил и по 2 капки масло от майорана и чер пипер).

Много полезна при лечение на артрити и артрози е да се правят вани с отвара от листа от черна топола. За целта се събират млади листа от подножието на зряло дърво (но не болно), заливат се с вряла вода почти до края на съда и се захлупва с капак. Кисне една нощ, след това се излива във вана, добавя се вода до нужното ниво и се потапяте във ваната за 20 – 40 минути, след което, без да се изтривате, се обличате топло и лягате в леглото.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *