ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

2 лесни билкови смески за прочистване на организма

Организмът на човека е сложна система, работеща в постоянен режим

Постоянно натоварваме тялото си с медикаменти, пушене, употреба на нездравословни продукти и алкохол, с банално преяждане, хиподинамия и замърсен въздух. В такава ситуация организмът, както и домът, периодично се нуждае от генерално почистване, особено на жизненоважните възли: черен дроб, бъбреци и съдове. В този случай често самата природа ни идва на помощ.

Като начало се обърнете към зелените подправки в градината: копър, босилек, магданоз, кантарион. А за да изчистите пълноценно всички органи и тъкани от натрупаните в тях токсични вещества и свободни радикали, използвайте билкови смеси във вид на на-стойки и отвари.

Смеси за жени

В състава на билковите смеси за жени традиционно се използват жълт кантарион и лайка, брезови пъпки, листа от горска ягода, безсмъртниче. Смесете билките в равни количества. Две супени лъжици се поставят в 0,5 л вряла вода и престоява една нощ в термос. Преди приложение се прецежда. Приема се по 100 мл два пъти на ден с лъжица липов мед.
Чаена смес

Използват се пресни или изсушени листа от малина, шипка и касис. Смесват се в равни части трите вида листа.

Полезен е чай с шипкови плодове, настойки и отвари от шипка, които тонизират сърцето, борят се с лошия холестерол, помагат за извеждане на шлаките от организма, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *