Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защитете се от инсулт с магнезий

Инсултът е състояние, което може да бъде предотвратено с превенция и подходящ режим

Ако спазвате правилен хранителен режим, ако се движите редовно и взимате подходящи добавки, то инсултът може да бъде предотвратимо състояние. И така трябва да е, защото тази коварна болест напада изведнъж, а последствията от нея са меко казано неприятни. Възстановяването е трудно, а грижата за човек, претърпял инсулт е много специфична. Затова не е чудно, че постоянно се търсят методи за овладяване на прединсултното състояние.

Според изследване на Стокхолмския Каролински институт, ръководено от Сюзана Ларсон, колкото повече магнезий получава човек, толкова по-малък е рискът от развитието на инсулт. Това се отнася особено до инсулта от исхемичен тип, провокиран от запушване на кръвоносния съд, оросяващ мозъка. Било доказано, че за хора над 31-годишна възраст количеството е 320 мг за жените и 420 мг за мъжете.

Изследователите се постарали, доколкото е възможно, да изключат влиянието на факторите, които въздействат върху човека независимо от волята му. Към тях се отнасят наследствената предразположеност и наличието на съпътстваща патология.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *