Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Биополето – има ли го, няма ли го…

Има моменти в нашия живот, когато ние неволно се замисляме над един фундаментален въпрос

Съществува ли биополето около човешкото тяло? Ако си мислите, че това е тема, за която си говорят само жените или интересуващите се от разни паранормални явления хора, то трябва да знаете, че темата за биополето вълнува и учените. Точно в тези среди напоследък са факт много спорове за това, каква именно е природата на това биополе.

Науката прави изследвания от тази област в продължение на дълги години, но едва напоследък станаха ясни някои важни подробности. Факт е, че около човека действително съществува поле с уникални свойства. Повечето екстрасенси и учени са единодушни, че биополето представлява комплекс от гравитационно, електрическо, ядрено, магнитно и други полета, обвиващи всички живи същества. Наблюденията показват, че всеки човек, растение и животно още с раждането си се намират в особена енергийна „какавида“, съставена от топлинни, електромагнитни, акустични и други влакна.

Заради това, както и заради още няколко важни факта, всичко онова, което е живо и се намира на Земята е част и от уникалността на нашата Вселена. Трябва да се знае, че в биополето се има информация за всички болести на човека, за всеки негов орган. Това е невидима енергийна обвивка, едновременно свързваща човека със заобикалящата го среда и отблъскваща се от нея, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *