Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вечерната роза се грижи за всекидневната женска красота

Ползите от това прекрасно растение са много повече от грижа за красотата

Маслото от вечерна роза е наречено най-сензационното превантивно откритие след витамин С. То съдържа фенилаланин, който е добър за облекчаване на та и все повече се използва за лечение на хронично главоболие. Освен това, в момента се правят проучвания във всички краища на света за предотвратяване на стареенето с помощта на вечерната роза. Тя помага и при алкохолизъм, акне, сърдечни заболявания, хиперактивност при деца, менопауза, множествена склероза, контрол на теглото, затлъстяване, предменструален синдром и шизофрения.

Маслото от вечерна роза има толкова много превантивни и терапевтични качества, затова то лесно се превърна в стандартна част от препоръките на много билкари за поддържане на младостта и превенция на немалко заболявания.

Маслото от вечерна роза съдържа висока концентрация на мастна киселина, наречена GLA и тя е тази киселина, която до голяма степен е отговорна за забележителните лечебни свойства на растението. В действителност, вечерната роза съдържа една от най-високите концентрации на това важно вещество. Това прави вечерната роза важно лечебно растение, тъй като проучванията ще продължат списъка на ползите и вероятно той ще стане много по-дълъг. Гама-линоленова киселина и други хранителни вещества в това масло са от съществено значение за клетъчна структура и подобряване на еластичността на кожата. Тези мастни киселини също помагат за регулирането на хормоните и подобряване на функцията на нервите. Балансираният ефект от киселината допринася и за здравата тъкан на гърдата.

Помощ лечение на акне и розацея

Като работи за разреждане на себума, гъстата мазна субстанция, която се наблюдава при хората с акне, есенциалните мастни киселини в маслото от вечерна роза могат да намалят риска от запушване на порите. Билката помага за лечение на розацея чрез намаляване на възпалението, контрол на използването на хранителните вещества от клетките, както и от производството на простагландини, които стимулират свиването на кръвоносните съдове.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *