Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Скритите ползи за здравето на градинския чай

В продължение на векове, чай е бил използван в алтернативната медицина, за да лекува всичко от рак до лош дъх

 Познавате ли някои от скритите ползи на градинския чай? Ако да, то със сигурност знаете, че той може да бъде отговор на вашите здравословни проблеми.

Градинският чай може да подобри вашето настроение и да притъпи много бързо болката.

Въпреки, че той най-често се използва в готварството, доказано е, че градинския чай увеличава бдителността и настроението, като в същото време намалява тревожността. Чаят също така има флавоноиди, които намаляват възпалението. За подобряване на вкуса, смесете го с черен чай, варете 5-10 минути и добавете лъжичка мед.

Ползите от градинския чай са добре познати в по-голямата част на Средиземно море и Азия. Градинският чай е билка, която е най-често се използва като инфузия, екстракт, тинктура, лапа или като подправка. Маслото от градински чай може да се използва като газогонно или като стимулант.

Градински чай може да се направи само с 1 литър вряща вода, в която се изсипват 3 супени лъжици от изсушената билка. Резултатът е приятна напитка, която помага за овладяване на треската, а също и чай за пречистване на кръвта.

Градинският чай традиционно се използва за възпаления на устата, гърлото и сливиците, тъй като летливи масла успокояват лигавиците.

Силна инфузия от градински чай, без лимони и захар, може да се използва като лосион за язва и да изцели рани и ожулвания на кожата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *