Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ревматизъм – болезнен, но преодолим!

Много хора си мислят, че когато ги боли някъде при движение, „това е ревматизъм“.

Въртящи болки в ставите на крайниците, мускулни бол­ки, зачервени, отекли, болезнени стави, схвана­то коляно, болки в гърба – това са все оплаква­ния от заболяванията на „ревматичния профи­лен кръг“. Понятието „ревматизъм“ обхваща повече от сто различни болестни разновиднос­ти. Те имат различни причини и често трябва да се лекуват по различен начин. Общото помежду им е, че засягат ставите и/или съединителната тъкан Различават се следните видове ревма­тизъм:

  • възпалителен ревматизъм: хроничен полиарт­рит, болест на Бехтерев, ревматична треска и лупус еритематодес
  • дегенеративен ревматизъм
  • ревматизъм на меките тъкани. Мускулите, връзките, сухожилията и слузните торбички са болезнено изменени
  • подагра

Избор на „точния“ лекар

С болки в мускулите и ставите отивате при ле­кар по общи болести, може би интернист или ортопед. Дали при него ще получите компетен­тна помощ, всъщност зависи по-скоро от слу­чайността. В Германия има близо три милиона ревматичноболни и 420 ревматолози. Това са медици с двегодишна допълнителна спе­циализация в ревматична клиника. В Австрия тази специализация дори не се признава като до­пълнение към титлата. При това положение не е чудно, че през първите шест месеца от една пета до половината от всички ставни възпале­ния остават неразкрити. Но само правилната диагноза дава възможност за провеждане на ус­пешно лечение.

Много пъти се пропуска своевременното нап­равление в ревматологичния кабинет на някоя голяма клиника. Вие сте в правото си да изиска­те това направление, ако се съмнявате в компе­тентния подход на лекаря към вашите страда­ния.

Изпитвате ли болка, дискомфорт и мъчителното напрежение при движение? Не се тревожете, вече има решение!

Магнитните наколенки MAGNETIC POWER ефективно решават проблемите със ставите!

За първи път на българския пазар се появяват магнитни наколенки на изключително изгодна цена от 34 лв. чифта, които се справят с болката, предизвикана от проблеми като шипове, износени хрущяли, артрози, преумора и др.


Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Ревматизъм – болезнен, но преодолим!

  1. Кати каза:

    Магнитните наколенки Магнетик Пауър наистина помагат при шипове и болки в ставите на коленете и това го казвам от опит, защото ги купих на майка ми, а тя пък прочела за наколенките във вестника и така решихме да ги вземем и да ви кажа честно изобщо не съжалявам за инвестицията.

  2. Симеон Иванов каза:

    Аз също ползвам тези наколенки и съм много доволен. Минаха ми коленете още на третия ден. Имам износен ставен хрущял и ме боляха ставите при всяко движение. Сега вече нямам този проблем и съм много щастлив!

  3. Соня каза:

    Абсолютно съм съгласна, че трябва да се търси правилния доктор. Все още се бъркат тези заболявания, а пък лечението е сложно. А наколенките са лъч светлина – с тях се преодолява мъчителната болка. Ползвам именно тези наколенки и за мен те са спасение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *