Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Язва, колит или гастрит? Червената боровинка ще се справи с тях!

Малките червени плодчета се грижат за добрата работа и на нашия стомах

Ползата от червената боровинка не е свързана само с предотвратяването само на някои инфекции на пикочните пътища и лечението на цистит. Най-нови изследвания показват, че тези малки плодове са също много за полезни за здравето на корема, кожата, венците и зъбите, защото те съдържат мощни антиоксиданти и органични киселини, включително елагова киселина, лимонена киселина, ябълчна киселина, флавоноиди, проантоцианидини, антоциани и витамин С.

Няколко проучвания показват, че червените боровинки дори могат да играят важна роля за намаляване на сърдечно-съдовите заболявания и предотвратяването на раковите заболявания.

Знае се, че Helicobacter Pylori заразява до 60% от населението на света, което води до язви на стомаха и дванадесетопръстника и увеличаването на риска от рак на стомаха. Въпреки че не може да има никакви видими симптоми, докато стомашната язва не достигне напреднал стадий, някои от по-ранните симптоми включват подуване на корема, често оригване, гадене, промяна в апетита, или пареща болка в стомаха. Helicobacter Pylori се предава чрез слюнка, така че споделянето на храна  може да ви изложи на риск, ако храната или приборите за хранене са замърсени. За щастие, изследванията показват, че червените боровинки могат ефективно да спрат размножението на тази зловредна бактерия да се прикрепя към стомашните пукнатини, които могат да ги защитят от стомашни киселини. Когато са изложени на стомашни киселини, бактериите се унищожават и действието им престава да е толкова вредно.

Полезен за болния стомах е приемът на хранителна добавка с червена боровинка. Така лечебния плод е в по-концентрирано състояние и е много по-полезен.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *