ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тайни за подмладяване с 10 години

Оставете настрана пластичната хирургия – има много по-лесни средства, с които да изглеждате с десет години по млади!

Без бели коси

Разбира се, започва се с белите коси – първо се освободете от тях, като използвате подходящия тон боя. След това идва ред на светлите кичури, които прида­ват на косата ви и обем, и светлина. Помолете фризьора да ги направи с два тона по-светли от естествения ви цвят.

Дръжте тялото си изправено

Жените, които имат хубава стойка, изглеждат много по- млади от тези, които стоят при­ведени или с отпуснато на стола тяло. Когато сме изправени, си спестяваме мускулните болки и напрежението във врата. Ще ви помогнат упражненията по йога, които укрепват мускулите.

Не изтънявайте веждите си

Свърши модата на почти невидимите вежди. За да имате здрав младежки вид, оставете малките косъмчета да поникнат и им придайте нова, по-естествена форма без, разбира се, да отивате в другата крайност. Прекалено тънките вежди неизбежно състаряват лицето.

Правете любов

Този приятен начин за поддържане на младежки тонус ни е дар от природата! Активният сексуален живот си личи по кожата без бръчки. Това се обяснява с факта, че по време на половия акт се отделят антистресови субстанции, а известно е, че стресът е фактор за преждевременното стареене на организма.

Погрижете се за маникюра си

Ръцете често са смятани за критерий за женската красота, но те са и сигурен показател за възрастта. Поне веднъж в месеца посещавайте маникюристката, която ще придаде елегантна форма на ноктите ви. След всяко миене на ръцете използвайте хидратантен крем.

Изберете подходящ сутиен

С времето гърдите се отпускат и макар това да с естествен про­цес, съществуват начини той да бъде маскиран. Зле избраният сутиен може да ви придаде лош силует, но освен това да доведе до болки в гърба, раменете и ръцете. Спрете cе на подходя­щия размер и на модели с банели, които добре поддържат гърдите.

Спрете да пушите

Колкото и редовно да употре­бявате скъпи кремове против бръчки, ако пушите, давате парите си на вятъра. Тютюнът окислява клетките на кожата и ускорява процеса на тях­ното стареене. Епидер­мисът има капацитета да произвежда нови клетки, но този процес с годините става все по-бавен, поради което се появяват бръчките.

Поддържайте зъбите си

Усмивката често е показателна за възрастта. Посещавай­те веднъж годишно зъболекаря, който ще се погрижи за премахване на ка­риесите и за отнема­нето на зъбния камък. Мийте зъбите си след всяко хранене, като по възможност използ­вате избелваща пас­та. Не забравяйте също да изплаквате устата си след всяка изпита чаша чай или кафе, тъй като тези напитки оцветяват зъбния емайл.

 

 

 

Топ 20 на храните за младост

 

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *