Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Една от опасностите, които крие минералната вода!

„Пия минерална вода заради пясъци в бъбреците, но от известно време забелязах, че след чаша – две минерална вода получавам диария! Защо е така, и трябва ли да спра пиенето на минерална вода?“
Албена Сотирова, Карлово

Има наши минерални води, които са по-силно алкализирани. Те наистина действат разслабващо. Отначало червата се пригаждат към такава вода, но след време не успяват да я неутрализират, и реагират с диария. Затова търсете слабо минерализирани води – от Горна баня, Княжево, Девин, въобще трапезна минерална вода с по-малко от 250 мг соли на литър. Съдържанието на соли може да се провери на етикета на всяка
бутилка.
Но може и слабо минерализирана вода да предизвика диария, ако се пие „залпово“, на големи порции. Тогава тя не успява да се усвои от тъканите. Минава бързо през стомаха и червата, разрежда съдържимото, и наистина може да докара спонтанна диария.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *