Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 от най-важните правила за качествена отпуска

Тези три стъпки ще направят почивката ви не само незабравима, но и много полезна

Почивката ще зареди с енергия

1. Детокс всеки ден
Детоксикиращите СПА-програми са страхотни, но отнемат много време. Организирайте си мини детокс всеки ден. Така ще прочистите организма и ще намалите подуването на корема. А това означава, че ще сте по-ефектни на плажа. Сутрин пийте по 2-3 чаши вода с изцеден лимон. Свежият коктейл ще разбуди метаболизма ви, а лимоновият аромат – вас самите.

2. Започнете с разходка
Около 30 мин. разходка на свеж въздух ще ви ободри и ще ви подготви за предстоящия ден. След тази лека физическа активност ще усвоявате храната по-добре, ще активизирате отделителната си система и дори ще изгорите някой и друг грам от теглото си.

3. Яйце на закуска
Според изследване на Американския медицински център „Рочестър“ старт на деня с едно яйце ни кара до вечерта да изядем с 400 кал. по-малко. Но то трябва да е варено и без добавка на сосове. Причината за диетичния ефект е в белтъчините, които се усвояват по-бавно и ни засищат за по-дълго, научаваме от вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *