ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето ги полезните рецепти против косопад и пърхот

Косопадът не е симптом, който трябва да бъде пренебрегнат
Косопадът не е симптом, който трябва да бъде пренебрегнат

Косопадът не е само естетичен проблем, но и емоционален

Смесват се 0,5 л вода и 0,5 л 6% оцет, кипнете сместа и залейте с течността 50 г цветове от метличина. Оставя се да кисне един час и с течността се изплаква косата в продължение на един месец.

При сух пърхот вземете по 1 с. л. рициново и растително масло и ги смесете. 30 минути преди миене на косата направете масаж с тази смес.

Ако пърхотът е на фона на мазна кожа на главата, опитайте половин час преди миене да нанесете смес от равни количества мед, сок от алое, лимонов сок и рициново масло. Ако не ви плаши мирисът на чесън, можете да добавите 2 счукани скилидки.

100 г ситно нарязани листа от коприва се варят половин час в разтвора, предложен в предишната рецепта. Отварата се прецежда и всеки ден се мие главата без сапун в продължение на десет дни. Сместа се втрива в кожата на главата с върховете на пръстите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *