Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ирина Флорин: „Бърза помощ” не дойде, когато мама получи инфаркт!

Поппевицата Ирина Флорин е родена в село Гиген. Завършила е Руска гимназия в Плевен и Естрадния отдел на Консерваторията. Записва първата си малка винилова плоча в нача­лото на 1989 г., а с днешна дата има вече седем албума, от които останаха хитовете „Стъклен свят“, „Цвят лилав“ и „Пътуване“. Освен на музикалната сцена Ирина Флорин има изяви и в модната индустрия като дизайнер. Ето какво разказа за здравето си певицата специално за в. „Доктор“.

 

–          Ирина, каква е тази специална подмладяваща козметична терапия, която си правите?

–          Правя си термаж. Това е само една процедура, но е нужно пролет и есен да се прави мезотерапия. Трети­ра се кожата с колаген и резултатът е видим почти веднага. Лицето се набожда с игла наситничко, така се активира подкожният слой, но може и по-дълбоко да се инжектира.

–          Какво представля­ва термажът?

–          Това е уред с накрай­ник, който стимулира в много голяма дълбочина естествения колаген под кожата. С времето при хо­рата колагенът се стопява и кожата се изсушава, затова е нужна допълнителна сти­мулация. Процедурата се прави веднъж на три годи­ни. Той е доста по-сериозна и тежка процедура, мо-иавно се активира колагенът, защото манипулацията е извършена на много по-голяма дълбочина. Резул­татът се проявява най-рано след шест месеца. Но си заслужава, защото чрез него естественият колаген започва да зрее под кожата и да повдига мускулатурата на лицето.

–          Пазите ли диети?

–          Не и никога не съм спазвала, защото много спортувам. Смятам, че ДИЕТИТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНИ и съсипват организма. За да има добър метаболизъм, тялото трябва постоянно да се зарежда с храна. На малки порции, но често. Най-добре за организма е храненето пет пъти на ден – три основни и две междинни хранения. Това означава – между закуска­та и обяда и между обяда и вечерята да има винаги плод. Когато човек яде пет пъти по малко, той винаги е сит, организмът е спокоен, че получава достатъчно енергия и не трупа мастни запаси. Другото важно е да се стремим да се храним с по-качествени храни, защо­то некачествените съсипват тялото.

–          Откриването на качествени продукти е изключително трудно напоследък. Вие как се справяте?

–          Така е. Свързала съм се с приятели, които ми доставят сиренето от селски мандри. Квася си кисело­то мляко, маслото също е домашно. Много рядко купувам от София месо, с него също се снабдявам от приятели с къщи на село.

–          Напълно ли отхвър­ляте традиционната медицина?

–          Изхвърлих всички ле­карства от вкъщи, след като почина майка ми. Смятам, че хапчетата не лекуват, а само притъпяват симп­томите на заболяването. Няма как една химия да те лекува. Високото кръвно се сваля с плодове, зеленчуци и риба, а лекарите веднага бързат да предпишат три- четири лекарства, които съсипват стомаха, черния дроб и бъбреците.

–          Понякога обаче тра­диционното лечение е из­ключително необходимо, особено при инсулти и инфаркти. „Бърза по­мощ“ обаче често закъс­нява, както се е случило с майка ви – така ли?

–          Така беше. Чаках ги 20 минути и след това натова­рихме майка ми на колата на един съсед и така отидо­хме в болницата. Когато им звъннах преди да тръгнем, ми казаха: „ИЗЧАКАИТЕ, ГОСПОЖО, ИМА И ДРУГИ СПЕШНИ СЛУЧАИ. Като ги придвижим, ще дойдем да ви вземем и вас!”

–          Смятате ли ,че ако бяха дошли на време, щяха да успеят да и по-могнат?

–          Тя инфаркта го преодоля. Проблемът е, че десет дни след удара, й откриха карцином на шийката на матката. Това всъщност беше основното й заболяване.

–          Имало ли е случай някой да откаже да я лекува?

–          Не, не. Аз бях при много близки лекари, никой не ми отказа.

–          В момента тече кам­пания за ваксиниране точно срещу този вид рак – вашето мнение?

–          Намирам ваксината за изключително вредна. Мно­го хора са се разболели, слагайки си тази ваксина. И особено млади момичета.

–          Т.е. в никакъв случай не я препоръчвате?

–          Да!

–          А какъв е начинът човек да се предпази от това?

–          Редовните профилак­тични прегледи! Това е единственият начин, според мен. Ако се хване навреме, в по-ранен стадий, вероят­ността да бъде предотвра­тено по-тежко развитие на болестта е огромна.

–          Не трябва ли да има някакви симптоми, за да може да се открие?

–          При рака няма симпто­ми – това е най-коварното.

–          Здравословният на­чин на живот може ли да бъде спасение срещу рака?

–          Разбира се. Казват, че цигарите са основната причина за рака на белите дробове, дори напоследък откриха, че са причина и за рака на яйчниците, но действително никога не се знае какво може да от­ключи такова заболяване. Все пак здравословното хранене и спорта са добра превантивна мярка.

–          Какво спортувате?

–          Карам колело, правя упражнения вкъщи с гирички, понякога ходя на фитнес. Прекалено е мръсна София за разходки, но понякога излизам в парка.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *