Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хранителният режим облекчава проблемите с дебелото черво

От известно време започнах да изхождам кръв при ходене по голяма нужда. Направиха ми всичките необходими изследвания и се оказа, че имам наранена лигавица. Започнах да се плаша, не зная как да се справя с проблема. Помогнете ми!

Цветанка Петрова – Своге

 

Oт изследванията, които сте ни изпратили се вижда, че вие страдате от хроничен колит. След като при вас се изключва инфек­циозният причинител, значи трябва да се ле­кувате по определена схема. Но най-напред ще трябва да се обър­нете към диетолог, който да ви направи специален хранителен режим. Това е първото и едно от най-важните условия за излекуване­то ви. Храната, коя­то слагате на масата си, трябва да съдържа повече белтъчини, въ­глехидрати и много витамини. Подбирайте крехко месо и риба и ги задушавайте. Зеленчу­ците също трябва да варите и да ги пасирате. Диетологът ви ще изключи от менюто черния хляб, грубите зеленчуци и плодовете, които съдържат много целулоза. Хранителни­ят режим е първата стъпка към пълното ви излекуване. Медика­ментозното лечение ще ви предпише лекар, който познава добре здравословното ви състояние.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *