Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лиана Антонова поддържа фигура с разходки из Витоша

Чистият въздух и дебелите сенки действали ободряващо на дамата с неувяхваща харизма

Певицата и писателка Лиана Антонова се разхлажда на Витоша в компанията на колежката си Румяна Коцева. Двете дами живеят в съседни квартали, но повече ги обединява вкусът към суинга. В настоящето Коцева изпълнява с разрешението на Лиана част от нейните евъргрийни от филма-мюзикъл „Старинната монета“.

Лиана Антонова поддържа фигура с разходки из Витоша
Лиана Антонова поддържа фигура с разходки из Витоша

За разходките на Витоша Антонова пристига сериозно екипирана. Добрата й туристическа подготовка включва и високи спортни обувки, с които да се предпазва от змии и трънаци. Измама е, че певиците са без мъжка компания. С тях е саксофонистът Апостол Апостолов, съпругът на Румяна Коцева.

Лиана Антонова е истинска сензация в шоубизнеса, преди да се наложат съветски и италиански образци в забавната музика. Певицата се откроява с глас и сексапил, по които въздиша цяла София през 50-те и 60-те години.

Те рязко контрастират със соцморала и са определени като опасна буржоазна глезотия. През 1964 г. ултимативно провалят неин договор в Западна Европа, за да я върнат за снимките на „Старинната монета“. Антонова пее само в чужбина, защото вратите за нейното изкуство тук се затварят. Връща се в България през 1991 г. като авторка на окултни и духовни книги.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лиана Антонова поддържа фигура с разходки из Витоша

  1. Димитър каза:

    Уникална певица и мнооооого красива жена. Така помня Лиана. Да е жива и здрава!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *