Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ефикасни вани лекуват варикозата

Колкото по-естествена е борбата, толкова по-трайни са резултатите

Често варикозата започва с появата на малки венозни „звездички“ и „мрежичка“. С времето стават повече, започвате да чувствате тежест в краката, бързо се уморявате, прасците отичат…

Ефикасни вани лекуват варикозата
Ефикасни вани лекуват варикозата

При такъв проблем помагат вани за краката.

Контрастни вани

За целта ще са ви необходими два съда: с гореща и със студена вода. Потапяйте поред краката ту в единия, ту в другия. Процедурата задължително трябва да завърши с обливане със студена вода.

В литър гореща вода разтворете 100 г сода и добавете 35 г мая. Оставете водата леко да поизстине и потопете краката в нея за 15 минути. Ваните се правят два пъти седмично.

10 г кора от конски кестен, 10 г цвят от лайка, Юг коприва се заливат с литър вряла вода и киснат около час. Прецежда се и се налива в съд с вода. Потапяйте краката всеки ден по половин час, след което е добре да бинтовате с еластичен бинт.

При болки в краката: 2 с. л. кора от върба и 2 с. л. кора от дъб се заливат с 5 л преварена вода и се кипва за 5 минути. Отварата се охлажда до стайна температура. Желателно е ваната да се прави преди сън с продължителност 20 минути.

За подобряване на кръвообращението на долните крайници пригответе настойка от 1 с. л. 9 % оцет, 5 л вода и 2 с. л. борови връхчета. Правете ваната по 15 минути вечер, преди сън.

При отоци на долните крайници: 2 с. л. лайка и 2 с. л. липа се заливат с 1 л гореща вода и се кипва за 10 минути. Охлажда се до стайна температура, след което краката се потапят в течността.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Ефикасни вани лекуват варикозата

  1. gergana_il каза:

    Аз пробвах рекламирарания в сайта крем за разиширени вени Венотон и останах учедена, че наистина помага, тъй като не вярвах много на продукти, които се ракламират. Освен това също е на билкова основа. Проблемът при мен дойде от това, че дълги години работих като учителка, а после като продавачка. Този крем помага обаче най-вече на червените капилярчета. Ако имате по-големи и синкави трябва да се обърнете към хирург. Чувала съм обаче, че и това на пемагало особенно. Ако ги оправят на едно място разширените вени се появяват след някоя година на друго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *