ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Възстановяваща природна сила за естествена хубост

Понякога възниква усещането, че природата се събужда по-бързо и по-лесно от хората

Кожата, лицето и очите първи реагират на каквато и да е промяна, без значение дали тя е положителна или отрицателна. Върху тях се отразява отслабването на имунните сили, емоционалната лабилност, недостатъчното двигателно натоварване, не особено здравословното хранене през зимата. Необходимо е да се възвърне красотата на тялото, но това трябва да стане поетапно – стъпка по стъпка. Ако правилно се грижите за кожата на лицето си, резултатите ще бъдат забележителни.

Възстановяваща природна сила за естествена хубост
Възстановяваща природна сила за естествена хубост

За начало отделете внимание на диетата. Спрете се на определен набор от поливитамини и започнете редовно да ги приемате. Известно време не употребявайте месна храна и мазни продукти, като ги замените със салати от зеленчуци, минерална вода, течни супи и каши, съветва ни вестник „Феномен“.

Веднъж седмично е полезно да посещавате сауна и басейн, ако нямате здравни противопоказания. Не е зле да се запишете на танци. Главният елемент за запазване на здравето и красотата е свежият въздух, затова се разхождайте колкото може по-често, старайте се да излизате от града. Ако кожата ви получава достатъчно кислород, тя ще придобие здрав и свеж вид и руменина.

Такива разходки спомагат и за по-добрия сън и отличния външен вид (помагат в борбата с досадните кръгове под очите).

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *