Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Искате ли плосък корем?

Тънката талия и плоския корем няма да са мираж, ако прочетете следващите редове

И имате волята да спазите простите и лесни правила. Хранителна програма, за която ще научите сега е насочена точно към тази част на тялото. Според нея тънката талия обича… мазничко. Да, точно така. Мононенаситените мастни киселини са в основата на диетата. Тя има и здравословен ефект. Според данни на Световната здравна организация след наблюдение на 27 хил. доброволци от 52 страни е установено, че при пълните жени с талия над 89 см рискът от сърдечно-съдови заболявания е няколко пъти по-висок.

Искате ли плосък корем? Яжте мазна храна!
Искате ли плосък корем? Яжте мазна храна!

В основата на вашето меню трябва да са източниците на мононенаситените мастни киселини – авокадо, растително масло, семена, ядки, маслини и натурален шоколад.

„Много хора мислят, че колкото по-малко мазнини включват в диетата си, толкова по-добре – обяснява авторката на програмата Синтия Сас. – Това е типична грешка. Ако изключите от менюто си всички мазни продукти, не само няма да отслабнете, но и ще качите килограми. Защото непрекъснато ще изпитвате чувство на глад и ще го задоволявате със сладости. За да избегнете този проблем, поддържайте хранителен режим, в който „добрите“ мазнини са 40%.“

20 дни

През тях трябва да определите истинските мащаби на проблема. Защото талията може да се раздуе не от обилна храна, а след употребата на продукти, които провокират метеоризъм. За да приберете подутия стомах, трябва да изчистите менюто си от газообразуватели. Придържайте се към диета със стойност 1400 кал. Пийте по 2 литра специална вода на ден, тя ще успокои стомаха. Рецептата й е проста: добавете към 2 л вода 1 с. л. настърган пресен джинджифил, по половин лимон и краставица плюс листа мента. Смесете всичко в блендер и оставете да престои една нощ. Сутринта прецедете и пийте.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *