Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мъжете също страдат от женски болести като цистит!

Никога не съм допускала, че мъжът ми може да има сериозни пробле­ми, свързани с уринирането. По-скоро с цистита, защото винаги съм твърдяла, че от това заболяване страдат само жените. А сега се слу­чи така, че мъжът ми има цистит.

Даниела Милева – Пловдив

 

При мъжете в повечето случай циститът е свързан с простатата и трудно може да се различи без съответните изследвания. Простатитът има същите симптоми: изпускане на урина, аденом или рак на простатната жлеза, камъни в жлъчните пътища и в други органи, туберку­лоза на половата система, тумори на пикочния мехур. Ако в основата на цистита лежи друго заболяване, вече става въпрос за вторичен цистит. Точно този, от който страдат мъжете. Болестта при мъжете чес­то се развива внезапно, но проявите й растат посте­пенно. А те се състоят в чувството за дискомфорт, усещането за изтръпване на зъбите, сърбеж в поло­вите органи, а също така и изпускане на урина от време на време. Уринира­нето става все по-често, болезнено, количеството урина – все по-оскъдно. По­някога урината може да бъде оцветена в розово или смесена с кръв. Друг път урината не може да се за­държи и изтича болезнено. В повечето от случаите на цистит температурата на тялото остава нормална, повишаването и свидетел­ства за разпространение на инфекцията чак в пикоч­ния мехур, а понякога стига и до бъбреците.

Симптоми и причини за появата на цистит?

Възпаление на пикочния мехур, цистит, камъни и песъчинки в бъбреците, пиелонефрит! Може би и вие имате подобни проблеми или се оплаквате от често уриниране, парене и болки? Време е да сложите край на това и да се почувствате по-добре дори в студеното време! УРОХЕЛП /UROHЕLP/ е хранителна добавка, създадена, за да подпомага при лечение на цистит и на хората, оплакващи се от подобни проблеми. Тя действа със силата на 3 активни съставки: листа от бяла бреза, плодове на червена боровинка, мечо грозде.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 5 до “Мъжете също страдат от женски болести като цистит!

  1. Poli каза:

    Пробвала съм Урохелп и бях доволна, но аз съм жена. Не знам при мъж дали е същото. Лечението на цистита може да бъде доста трудно!

  2. Кирил каза:

    Аз също имам такъв проблем, но не искам да пия антибиотици и сега търся алтернативен метод за лечение на цистит. Някой пробвал ли е Урохел и наистина ли е толкова ефективен!

  3. sonia каза:

    Абсолютно съм съгласна. Преди време страдах от цистит. Не съм очаквала, че е това заболяване е толкова упорито. Половин годиина не можах да се оправя, защото пиех „широкоспектърни“ антибиотици. Когато попаднах на точния лекар и ми направиха посяхка се оказа, че моето лечение не е била правилно. Когато ми назначиха точните блекарства се оправих за месец.

  4. Maria каза:

    Проблемът е, че дори и да си направиш изследване и да фиксират точббно каква е бактерията, антибиотиците не винаги действат. Въобще циститът е неприятна работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *