Мъжете също страдат от женски болести като цистит!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Никога не съм допускала, че мъжът ми може да има сериозни пробле­ми, свързани с уринирането. По-скоро с цистита, защото винаги съм твърдяла, че от това заболяване страдат само жените. А сега се слу­чи така, че мъжът ми има цистит.

Даниела Милева – Пловдив

 

При мъжете в повечето случай циститът е свързан с простатата и трудно може да се различи без съответните изследвания. Простатитът има същите симптоми: изпускане на урина, аденом или рак на простатната жлеза, камъни в жлъчните пътища и в други органи, туберку­лоза на половата система, тумори на пикочния мехур. Ако в основата на цистита лежи друго заболяване, вече става въпрос за вторичен цистит. Точно този, от който страдат мъжете. Болестта при мъжете чес­то се развива внезапно, но проявите й растат посте­пенно. А те се състоят в чувството за дискомфорт, усещането за изтръпване на зъбите, сърбеж в поло­вите органи, а също така и изпускане на урина от време на време. Уринира­нето става все по-често, болезнено, количеството урина – все по-оскъдно. По­някога урината може да бъде оцветена в розово или смесена с кръв. Друг път урината не може да се за­държи и изтича болезнено. В повечето от случаите на цистит температурата на тялото остава нормална, повишаването и свидетел­ства за разпространение на инфекцията чак в пикоч­ния мехур, а понякога стига и до бъбреците.

Симптоми и причини за появата на цистит?

Възпаление на пикочния мехур, цистит, камъни и песъчинки в бъбреците, пиелонефрит! Може би и вие имате подобни проблеми или се оплаквате от често уриниране, парене и болки? Време е да сложите край на това и да се почувствате по-добре дори в студеното време! УРОХЕЛП /UROHЕLP/ е хранителна добавка, създадена, за да подпомага при лечение на цистит и на хората, оплакващи се от подобни проблеми. Тя действа със силата на 3 активни съставки: листа от бяла бреза, плодове на червена боровинка, мечо грозде.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 5 до “Мъжете също страдат от женски болести като цистит!

  1. Poli каза:

    Пробвала съм Урохелп и бях доволна, но аз съм жена. Не знам при мъж дали е същото. Лечението на цистита може да бъде доста трудно!

  2. Кирил каза:

    Аз също имам такъв проблем, но не искам да пия антибиотици и сега търся алтернативен метод за лечение на цистит. Някой пробвал ли е Урохел и наистина ли е толкова ефективен!

  3. sonia каза:

    Абсолютно съм съгласна. Преди време страдах от цистит. Не съм очаквала, че е това заболяване е толкова упорито. Половин годиина не можах да се оправя, защото пиех „широкоспектърни“ антибиотици. Когато попаднах на точния лекар и ми направиха посяхка се оказа, че моето лечение не е била правилно. Когато ми назначиха точните блекарства се оправих за месец.

  4. Maria каза:

    Проблемът е, че дори и да си направиш изследване и да фиксират точббно каква е бактерията, антибиотиците не винаги действат. Въобще циститът е неприятна работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *