ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

4 фатални причини, заради които гърдите увисват!

Ето защо гърдите губят формата и размера си!

Основната цел на всяка жена в битката за красота е постигането на добре оформен бюст. Или поне една от основните. Причината се крие в това, че не само че са признак на женственост, но гърдите са и онази част от женското тяло, която дори несъзнателно привлича погледа на срещуположния пол и се превръща съответно в повод за самочувствие или притеснение.

Може би в най-голяма степен това дали гърдите ще изглеждат или няма да изглеждат добре зависи от степента, в която жената допуска увисването й. Без значение малки или големи, увисналите гърди не са за предпочитане.

Именно поради това предлагаме да се запознаете с основните причини, заради които увисват, и да направите всичко възможно, за да не допускате тези грешки.

Ето ги и самите грешки:

–          Тютюнопушенето – цигарите са един от основните врагове на изящния бюст. Злоупотребата с тях води до свиване на кръвоносните съдове, поради което настъпва влошено хранене на кожата. Пораженията от това  са повече от видими;

–          Гореща вода – прекалено горещата вода също е пагубна за гърдите. Знае се, че тя е предпоставка за увисване на кожата, която в областта на гърдите е още по-нежна и податлива на въздействия;

–          Отслабване и напълняване –резките колебания в теглото също могат да окажат фатални поражения върху външния вид на гърдите, затова стриктните диети или прекаляването с храна не са за препоръчване;

–          Изкривена стойка – когато тялото е в неправилна позиция, това също оказва въздействие върху гърдите.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *