Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лицето на Лияна обезобразено от шарка?!

Последната новина около поп фолк изпълнителката Лияна гласи, че лицето й е обезобразено от прекаран варицела

Преди няколко дни електронните издания гръмнаха със сензационната вест, че поп фолк изпълнителката Лияна е поразена от варицела. Именно поради това тя не излизала от вкъщи, писа електронното издание hotnews.bg.

На този етап заболяването отшумявало, но певицата била изключително притеснена относно това дали ще останат петна по лицето й от прекараното заболяване.

Докато при децата варицелата отшумява за около две седмици, то при възрастните тя продължава по-дълго и е в състояние да нанесе сериозни здравословни поражения. Именно поради риск от такива Лияна приемала и доста силни медикаменти, които допълнително оказвало влияние върху психиката й. Тя се притеснявала да не би те да влошават цялостното й здравословно състояние.

Основно обаче оставало притеснението относно външния й вид и последиците от петната върху кожата. Пъпките, като всички други пъпки, сърбели сериозно, като Лияна едва се сдържала да не започне да се драпа като животно, писаха медиите.

Начин за по-скоростно справяне с проблема обаче нямало. Тя трябвало да си стои у дома и да чака проблемът да отшуми под влияние на лекарствените продукти.

Проблем за нея било и това, защото тя не можела да спортува така, както е свикнала.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *