Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Заблуда е! Големият нос не означава голям член!

Дами, не си мислете, че по носа ще разпознаете възможностите на кавалера!

Една от основните заблуди, свързани с представянето на мъжа в сексуален план, гласи, че големината на мъжкото му достойнство може да бъде разгадана по големината на носа му. Е, да, но не! Оказва се, че между двата органа няма никаква връзка или поне що се отнася до размерите им.

Редица практически изследвания, които учените са провели през последните няколко години, са отхвърлили всякакви предположения и недоказани заключения. Нито носа, нито която и да била друга част от лицето не се намира в анатомическа зависимост с мъжкия полов огран, категорични са изследователите, които обръщат специално внимание на въпроса заради голямата част непотвърдени подхвърляния, пише Агенция Блиц.

След като по научен път беше отхвърлено това твърдение, ефектът обаче не беше такъв, какъвто се очакваше.

Намери се нова зависимост, която да заблуждава хората. Че членът на мъжа и неговата големина може да бъде разгадана по размера на… обувките. Това старо, но опреснено твърдение е поредното, което учените ще трябва да оборват.

Към тези за размерите заблуди, вървят и пълен комплект заблуди, свързани с представянето на мъжете на практика, според които ниските и плешиви мъже са сред доказаните полови атлети. Въпреки че и за окосмените се твърди същото.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *