4 шокиращи и ужасяващи диети, на които жените се подлагат

В желанието си да са слаби жените са готови на какво ли не

Когато една жена се вманиачи на тема смъкване на килограми, тя е готова на какво ли не, за да постигне целта си. Сега ще ви разкажем за 5 наистина шокиращи диети, на които жените се подлагат, без да се замислят какви са пораженията върху тяхното здравословно състояние.

Тормоз със сол – в продължение на 8 дни се приема единствено лимонов сок и вода. Всяка сутрин обаче на гладно се изпива и по литър вода, в която е разтворено голямо количество сол. Ефектът обаче не е прочистващ по отношение на стомаха, а разбиващ цялата храносмилателна система;

Тения – някои жени поглъщат тения, която да живее в стомаха им и да се храни с това, което те самите са консумирали. Звучи повече от ужасяващо, но е факт;

Разхлабителен шок – много жени, сред които и популярни личности, се подлагат на пречистване, по време на което не се хранят изобщо. Приемат единствено чайове с разхлабващ ефект и други разхлабителни, с което изпразват стомаха си и си гарантират няколко килограма на минус за дни;

Хранене с тръба – абсурдността стига дотам, че някои жени не се хранят, а приемат хранителни вещества с тръбичка, прекарана през носа им. Посредством въпросната тръбичка в стомаха се вкарва смес от протеини и други хранителни вещества, които помагат на организма да функционира без храна.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “4 шокиращи и ужасяващи диети, на които жените се подлагат

  1. FAKT каза:

    Най-големите диетолози на света са Йосиф Висарионович и Адолф Хитлер – зашото всички лагеристи са с „манекенски“ размери, всичко останало е ала бала . . .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *