Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3-те начина за постигане на стегнат корем у дома

Ако искате коремът ви да е стегнат, доверете се на тези 3 изпитани техники за постигане!

Стегнатият корем е  мечта за много хора. Именно поради това налични и достъпни са хиляди съвети за това как да се постигне, как да се задържи и как да се поддържа. Но истината е само една – упражнения в комбинация с балансиран режим на хранене.

Ето какво можем да ви предложим – 3 изпитани упражнения за постигане на плосък корем. Ето ги и тях:

–          като за начало – коремни преси – стандартни и задължителни. Знаем, че на никой не са му особено любими, но без коремни преси няма как да се получи стегнат корем. С тяхна помощ се извайва горната част на корема. Правят се по до болка познатия стар начин – от легнало положение с неподвижни крака. Ръцете се поставят зад гърба, а при издигане важно е гръбнакът да се извива бавно. Сериите са 3 по 15 повторения;

–          следват коремни преси с повдигане на ръце и крака – тук натоварването е по-голямо, а коремът се стяга по видимо – тренира се цялата коремна преса. Изходното положение отново е легнало по гръб, а ръцете са отпуснати до тялото. Изправят се едновременно и ръцете, и краката и извийте плавно гръбнака. Отпуснете до изходно положение. Изпълнете 3 серии по 20 повторения;

–          и накрая – повдигане на крак за стегнат корем. По този начин ще натоварите долната преса и ще затворите кръга. Започва се отново от легнало положение, ръцете са под главата. Вдишайте и повдигнете краката си до прав ъгъл, след това бавно издишайте и отпуснете краката. Повторенията са по 20 в 3 серии.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *