ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мъжката пот предизвиква сексуална възбуда у жените

Потните мъже действат сексуално на жените!

Оказва се, че химично вещество, което се съдържа в потта на мъжете, е в състояние да окаже въздействие върху различни аспекти на съществуването на жената. От една страна, този специфичен аромат може да повиши настроението на дамата. Освен това, той оказва стимулиращ ефект по отношение на мозъчната дейност и на сексуалното желание и възбуда на жената, пише електронното издание puls.bg.

На този етап потвърдено е, че подобен ефект има телесната миризма на мъжете само и единствено по отношение на хетеросексуалните жени.

Изследователите от Университета в Калифорния, Бъркли смеят да твърдят, че проведеното от тях е първото изследване, което потвърждава наличието на връзка между миризмите, които тялото на един човек отделя, и въздействието им върху усещанията и желанията у представителите на срещуположния пол.

Въпреки че резултатите от проведения експеримент са огласени едва тази седмица, самото проучване е направено преди около година.

По време на него анализирани са били реакциите на 48 жени, помирисали 20 бутилки с различно съдържание. За тази от бутилките, в която се съдържало въпросното химично съединение – андростедиенон – жените потвърдили, че в най-голяма степен предизвиква у тях някаква реакция и стимулира сексуалното им желание.

Въпреки че е ясно, че именно тази е причината жените да се възбуждат от аромата на мъжка пол, все още конкретните пътища за влияние не са разкрити.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *