Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Приложете тези домашни рецепти за премахване на херпес!

Предлагаме ви няколко изпитани рецепти, чрез които можете да премахнете херпес и в домашни условия!

За да бъде ефикасно третирането на херпес в домашни условия, необходимо е преди процедурата мястото да се почисти старателно с вода и памук. Добре е да не се мокри областта около херпеса, за да не се разпространи вирусът. След това внимателно нанесете медицински спирт върху образуванието. Ако нямате такъв, можете си приготвите, като изстискате сока от един лимон и към него добавите щипка сол. В така приготвената смес се потапя памучен тампон, с който след това се третира херпеса. Добре е процедурата да се повтаря по няколко пъти на ден.

Важно е да не се подлъгвате по широко разпространената методика да горите херпеса с йод, защото по този начин можете да влошите драстично състоянието си. Освен това, рискуват да ви останат белези за цял живот. Същото се отнася и за употребата на вещества, имащи еднакъв ефект с този на йода.

За да премахнете обаче не само външното проявление, но и самия вирус, трябва да се погрижите и за организма си. Като ефикасно средство за справяне с вируса на херпес се препоръчва пречистването на тялото. В рамките на няколко дни се пие само ябълков соки се ядат само зеленчуци.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *