ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Децата непременно трябва да ходят на предучилищно обучение

Децата, които посе­щават предучилищни занимални, заемат много по-добри работни места като възрастни, сочи ново международно проучване. Предучилищното обучение има изненадващо трайни ползи за децата, след като пораснат. Те заемат по-до­бри работни позиции, има по-малък риск да прибегнат до употребата на наркоти­ци и са по-малко агресивни, се посочва в проучването. В продължение на 25 години изследователите проследи­ли живота и развитието на близо 900 души от дет­ска до зряла възраст. 400 от младежите са посеща­вали предучилищна зани­малия. Резултатите от проучването показват, че предучилищната занимал­ия, освен че дава по-добра подготовка за постъпва­не в училище, подпомага децата и за взимане на правилни решения от съв­сем малки, което е голям плюс за в бъдеще, твърдят изследователите. Децата натрупват интелектуални знания и развиват комуни­кативни умения, което е предпоставка за извоюва­нето на по-добро социално положение и развитие. Го­лям процент от децата непосещавали предучилищни занимални, са злоупотреби­ли с наркотици или арести за дребни престъпления.

 

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *