Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При безсилие на тялото има причина!

Здравейте! Дядо ми има заболяването ХОББ и впоследствие проблеми със сърцето. Лежа 10 дни в болница, пие необходимите хапчета, но положението става по-зле. Няма апетит, чувства се много отпаднал. Можем ли да му помогнем по някакъв начин?

Божидар Танев – Варна

Хроничната обструктивна бело­дробна болест е заболяване на бели­те дробове, което се характеризира с бавна, но прогресираща обструкция (запушване) на дихателните пътища. Най-често заболяването е с остра изява през есенно-зим­ните месеци и вероятно затова се е наложило болнично лечение при дядо ви. Трябвало е да се овладяват клиничните симптоми – задух и каш­лица с обилно отделяне на храчки. В комбинация със заболявания на сърцето състоянието на дядо ви се е усложнило, защото най-вероятно страда и от високо кръвно налягане и сърдечна недостатъчност.

Освен задължителните лекар­ства, които трябва да приема, за да се чувства добре, може да приема хранителни добавки, които да повли­яят на липсата на апетит и енергия и да повишат устойчивостта на имунната му система към инфекции. Това могат да бъдат витамини, мултивитамини и минерали; пчелно мле­чице (богато на белтъци, мазнини, въглехидрати, минерални соли, ви­тамини и минерали, микроелементи, желязо, албумини и глобулини и др.); жен-шен (популярен от китайската медицина като тонизиращо, стиму­лиращо и общоукрепващо средство) или синьозелени водорасли (органи­змът разпознава хранителните ве­щества във водораслите като храна, поради което се усвояват лесно). Те са много богати на хранителни ве­щества, което означава, че органи­змът превръща почти всичко от тях в енергия. Теса напълно смилаеми и високо усвоими, а най-важното е, че са природни, а не изкуствени про­дукти. Освен това има подходящи хомеопатични медикаменти, които могат да помогнат при ХОББ и някои сърдечни заболявания. Най-добрият вариант е да се консултирате с лекар-хомеопат, който ще прегледа дядо ви и ще избере правилните ле­карства за неговия случай.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

 

Как се развива хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ):

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *