ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Наистина ли лайката подобрява храносмилането?

Здравейте, често страдам от подут стомах и разстройство. Изписваха ми различни лекарства, но те само временно премахват симптомите, а слeд това всичко се повтаря отново. Затова молбата ми към вас е да ми препоръчате билко­ви рецепти от народната медицина, които може да ми помогнат да се справя с про­блемите си.

Венко Тенчев – Пловдив

Внезапните болки в стомаха обикновено отминават бързо. Ако киселините, подуването и разстройството започнат да се повтарят често обаче, трябва да се вземат мерки. Природосъобразни терапии с билки са много подходящи за този тип оплаквания.

Храносмилателният тракт е сложна система от органи, която започва още от устната кухина. Неправилна диета, алер­гии или прием на медикаменти могат да са причина за някои смущения. Във вашия случай мо­гат да помогнат и билки, които стимулират перисталтиката и облекчават оплакванията. Лайката наистина подобрява храносмилането, помага и при гадене дори, ако то е предиз­викано само от по-дълго пъту­ване. Билките и подправките с горчиви етерични масла като ангелика, глухарче, тамян или анасон действат като балсам на стомаха, като повишават и апетита. Те спомагат за отде­лянето на достатъчно слюнка и стомашен сок, важни за усво­яването на храната. Подпомага се работата на жлъчката и панкреаса.

Можем да се справим с коли­ките и присвиването в корем­ната област с билкови чайове от семена на анасон или листа на маточина.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *