Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Гърдите увисват! Не допускайте тези грешки!

Увисването на гърдите е естествен процес, в които роля има обаче има самата жена!

Начинът, по който изглежда бюстът на една жена, често е показателен за това какво е цялостното й отношение към здравето и външния й вид. Според изследователи, много жени, които имат идеално оформени гърди по наследство, често не обръщат достатъчно внимание на този аспект на външния си вид и често допускат грешки.
Грешки, които водят до видимото увисване на гърдите.
Ето кои са най-често допусканите грешки в това отношение, които водят до забележима промяна не само във външния вид, но и в самочувствието, увереността и спокойствието на жената:
–    тютюнопушенето – въпреки че много дами смятат, че няма реална връзка между това, че пушат и начина, по който изглеждат гърдите им, такава е на лице. Вредните вещества в цигарите водят до свиване на съдовете, като резултат от това е недоброто „хранене” на кожата на цялото тяло, в това число – и на гърдите;
–    прекалено топлата вода – горещата вода в банята или честото посещение на сауна също изиграва лоша шега на гърдите, тъй като води до отпускане и увисване на самата кожа, която по принцип е нежна и податлива на въздействия;
–    рязка промяна на телесното тегло – напълняването или отслабването, когато става прекалено бързо, също може да нанесе непоправими поражения върху кожата на гърдите;
–    прегърбването – прегърбването или неправилната стойка може и често води до изкривяване на гръбначния стълб, а оттам – и до увисване на гърдите.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *