БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Известните българи, умрели от СПИН

Георги Парцалев, Емил Чакъров, Иван Станчев и Андрей Баташов

Световноизвестният дири­гент Емил Чакъров е един­ственият българин, чиято диагноза СПИН е потвърдена официално. За Андрей Баташов, Георги Парцалев и Иван Станчев упорито се говори в публичното пространство, но официалните причини за кончината им, вписа ни в смъртния акт, са други.

Андрей Баташов умря от СПИН. Видях му меди­цинския картон – това беше единствената му диагноза. Пораженията на органите в тялото му и вирусните инфекции са резултат от тази болест“, заяви преди половин година пред столи­чен седмичник медицинска сестра от болница „Токуда“. Актьорът е приет там по спешност на 6 ноември 2010 г., но след седмица е премес­тен във Военномедицинска академия, където издъхва.

Медицинската сестра пожелала да остане аноним­на, тъй като се страхува собствениците на елит­ното лечебно заведение да не я уволнят за изнасяне на поверителна информация. „Предполагам, че записаната в епикризата му от ВМА ПОЛИОРГАННА НЕДОСТАТЪЧНОСТ е резултат от намесата на близките на актьора“, казва още тя.

Че Баташов си е отишъл от СПИН се заговори веднага след смъртта му. В арт-гилдията никой не е изненадан, тай като за него открито се говореше, не е бисексуален. Близките му обаче категорично отхвърлят тази диагноза, според майка му единствената  причина той да си отиде едва на 45 години е в ненаправената навреме трансплантация на церен дроб.

Подобна е историята и на любимия комик на няколко поколения българи Георги Парцалев, който почина на 31 октомври 1989 г. в София. Повечето му колеги от „Сатирата“ са категорични, че е починал от СПИН. Официалната диагноза е скоротечна левке­мия, а близките му твърдят, че е починал от рак на черния дроб.

„Той си отиде от левке­мия, кръвоносните му съдове се чупеха. Говорила съм с про­фесора, който го лекуваше. Той ми каза: Лоти, НЯМА НИКАКЪВ СПИН, ЗАЩО ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ?!“

Каза ми, че като са отво­рили корема му, е имало кръв, започнали са да шият, микро-хирургът е шиел кръвоносни­те му съдове – на едно място шиел, а те по-нагоре се пук­вали отново… Станали били като стъклени! Нямаше сила, която да го спаси! Мисля си, че Чернобил е в основата на всичко това. Той и не се хранеше. Порцията седеше пред него, а той я побутва, побутва…“, разказва актрисата Латин­ка Петрова.

Тя е посещавала Парцалев всеки ден в Правителствена болница.

„Той си слагаше чавки за присъствия и отсъствия и ми викаше: Лоти, ти нямаш един ден отсъствие!“ Накрая толкова беше отслабнал, че златните му пръстени падаха и той си ги държеше с едната ръчичка под пижа­мата! Викаше: „Лоти, в съ­седната стая е Патриархът! Божи човек, пък и той в болни­цата, от жлъчка заболял, как е възможно?!“ Шегуваше се с всичко до последно“, казва още култовата актриса.

Астрологът на Нова тв Иван Станчев почина на 30 септември 2007 г. на 39-годишна възраст. Според офи­циалната информация той е страдал от лимфом – зло­качествено образувание на лимфните жлези.

Санитарка извадила епик­ризата на Иван Станчев на ксерокопие, в която освен ня­колкото версии за тежките болести, от които е стра­дал, е отбелязан и вариант СПИН. Били са

ЗАСЕГНАТИ НЕ САМО ЛИМФНИТЕ ВЪЗЛИ, но и цялата му имунна сис­тема.

Известният като рок- продуцент гей Ицо Петрофф е категоричен, че ХИВ е била единствената болест на астролога. Малко преди него починал последният любовник на Станчев – Сунай Реджеб, също от СПИН, „И Станчев беше погребан в затворен ковчег като Су­най Реджеп. Сунай е лепнал СПИН-а на Иван. Той умря преди него.

От друго турско цигане – Семир, разбрах за смъртта на Сунай, за причината, от която е умрял, и за това, че Иван Станчев е имал същия проблем. Когато аз попитах: „Сигурен ли си, имали доказателство!?“, той ми каза, че имал една санитарка, която може да извади епикризата на Иван Станчев на ксероко­пие, от което ще ми стане ясно, че освен няколкото версии за тежките боле­сти, от които е страдал, е отбелязан и вариант СПИН. Били са засегнати не само лимфните възли, но и цялата му имунна система. За да получа този документ обаче той поиска определена сума. И тъй като това въобще не ме интересува, естествено, аз му отказах, разказва в медиите Петрофф.

Вдовицата на Станчев – Океана Хорват, отрича твърденията на шоумена и е категорична, че съпругът й нито е имал СПИН, нито е бил гей.

Единствената българска звезда, чиято диагноза нико­га не е била оспорвана, е све­товният диригент Емил Ча­къров. Официално той умира от Синдрома на придобита­та имунна недостатъчност (СПИН). Любимият ученик на Херберт фон Караян – Емил Чакъров, си отива само на 42 години на 4 август 1991 г. в парижка клиника. Тленните му останки са пренесени в родината, каквато е била по­следната му воля, и положени в Централните софийски гро­бища. Година преди да склопи очи, той започва да кашля мъчително»,Лекарствата не помагат. Стига се до тежък белодробен пневмоторакс, получен в самия край на из­тощителен концерт в Ню Йорк. Следва БРОНХОПНЕВМОНИЯ, КОЯТО СЪЩО НЕ СЕ ПОДДАВА НА ЛЕЧЕНИЕ и става хронична. Както при повечето серопозитивни. Въпреки това маестрото не пада духом. Вярва, че възду­хът на Европа ще го изправи на крака, крои амбициозни творчески планове… Уви, нищо хубаво не му се случва на Стария континент. В Мон- те Карло преживява тежка автомобилна катастрофа, после го напада мозъчен енцефалит. Нещастията сякаш нямат край. Болести­те слагат своя отпечатък върху професионализма му. Стига се и до конфликт с Антверпенския симфоничен оркестър, чиито музиканти до голяма степен му дължат славата си. Отношенията завършват с разрив. Послед­ните месеци от живота му били истински кошмар. Лег­лото на Чакъров в болницата било оградено със специална защитна преграда, за да го предпазва от вирусите, за­щото с неговата диагноза дори обикновената хрема завършва фатално. И на по­клонението на Чакъров ковче­гът е бил затворен. По тази причина никой, дори и най- близките, не успява да види в какво се е превърнал младият мъж след мистериозното и дълго боледуване.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Известните българи, умрели от СПИН

  1. Аз каза:

    Коментарите ви относно предполагаемия СПИН са дилетантски и изключително обидни за посочените хора. Полиорганна недостатъчност се получава при сепсис и вече е напълно известно в медицинските среди, че тя може да бъде получена и без никакъв СПИН, а в резултат на резистентни щамове от патогенни микроорганизми. Впрочем, и оперната прима Христина Ангелакова също умря от полиорганна недостатъчност в резултат на сепсис, но според вас тя също би трябвало да има СПИН. О, свещена ПРОСТОТА, да не кажа простотия….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *