ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Виж тези 5 полезни недостатъка на тялото – от голямото дупе до малкия бюст

За пореден път природата потвърждава, че си знае работата!

Много хора горчиво страдат от това, че краката им са прекалено къси, че задните им части са прекалено заоблени или че лицето им е изпъстрено с бенки! Тези страдания трябва обаче да секнат просто защото нямат смисъл. Оказва се, че полезно е тялото ти да има недостатъци.

Съмнявате се в това? Ами недейте, а погледнете в какво се крият ползите за здравето в някои от най-честите особености на тялото, смятани за недостатъци:
–    голямо дупе – оказва се, че това е най-сериозният проблем за много дами. Но не бива да е така, тъй като мазнините, които се натрупват в задните части, нямат нищо общо с вредните мазнини на корема. Именно сантиметрите около ханша са гаранция за това, че много по-малък е рискът от диабет и болести, поразяващи сърдечно-съдовата система;
–    пищни бедра – не само че мощните, добре оформени женски бедра привличат погледите на господата, ами и те са естествен белег за плодовитост. Посланието им няма как да не бъде разгадано;
–    бенките – за много хора – не само мъже, но и жени – няма по-голям кошмар от бенките особено когато те са в областта на лицето. Оказва се обаче, че колкото повече бенки имате, толкова по-млад е организмът ви на клетъчно ниво;
–    малки гърди – факт, много по-рядко мъж ще бъде привлечен от дама с малки гърди, но научно доказано е, че те са много по-чувствителни от големите и притежателките им се радват на повече емоции и удоволствия. Заслужава си, нали?
–    къси крака – да, свикнали сме да се оглеждаме по манекенките с крака до небето, но знаете ли, че късите крака са сигурно доказателство за това, че костите ви са изключително здрави?

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *